Du er her: 

Kunst

Skiftende udstillinger kan ses i Sognehusets åbningstider. Fernisering på udstillinger bekendtgøres i kalenderen.

Poul Kamp

 

udstiller i september og oktober. Fernisering 9. september kl. 11.30 i Sognehuset

Jeg begyndte først for alvor at male på lærreder i 2008. I en del år forinden havde jeg malet med akvarel, som jeg for øvrigt stadig nyder at arbejde med. Min far, min farfar, min oldefar, min mor og min morfar malede alle, så hvorfor ikke også mig.

 

Jeg holder meget af naturen og nyder at sidde derude og tegne og male, gerne til billedet er helt færdig. Det giver mig en masse at se motivet in natura og at arbejde med at få det ned på papir eller lærred. Jeg maler med akrylfarver, som er både lette og svære at styre. Som en anden maler har udtrykt det: ” Det værste ved akrylmaling er, at de tørrer hurtigt, og det bedste ved akrylmaling er, at det tørrer hurtigt”. En af fordelene ved akrylen er, at den er på vandbasis, så man kan fortynde med vand, men også rengøringsprocessen bagefter af fingre og pensler er lettere med vand end med terpentin.

 

Jeg har motivmæssigt bredt mig en del og det skyldes min lyst til at prøve at arbejde med nye udfordringer. Jeg foretrækker landskabsmaleriet, men der findes også enkelte abstrakte billeder samt et antal portrætter i samlingen. Det kan godt være jeg roder lidt med motivvalg, men farvevalget er faldet ret godt på plads.

 

I vinterhalvåret maler jeg hver mandag eftermiddag sammen med en flok malere på Tvillinggården ved Båring Strand. Vi kalder os Gårdmalerne. En herlig flok, hvor det kreative sammenhold og en masse snak er vigtigt. Ingen undervisning, men man kan sagtens få et råd eller to hvis man spørger. Ellers er jeg medlem af Vestfynske Kunstnere i Middelfart, hvor jeg deltager i de faste udstillinger året rundt. I de senere år har vi brugt Hjulmandshuset, og her udstiller jeg også en weekend hver sommer.

 

 

 

Kunstudstillinger