Du er her: 

Kunst

Skiftende udstillinger kan ses i Sognehusets åbningstider. Fernisering på udstillinger bekendtgøres i kalenderen.

Poul J udstiller i marts og april

Jeg er født i Thisted og var ikke spået en kunstnerisk løbebane, men i 1972 brød jeg med mit borgerlige erhverv og stod af ræset for at hellige mig maleriet og grafikken.

De mange år har været rige på kunstneriske oplevelser og udfoldelser, og først og fremmest er det blevet til mange billeder og gode erfaringer. Jeg har vist mine billeder på mange udstillinger, i mange virksomheder, kunstforeninger og gallerier overalt i landet. Jeg har været repræsenteret på enkelte censurerede udstillinger og også solgt billeder direkte fra mit atelier.

Klovnen spiller en stor rolle i mine billeder.

Til tider er han hovedpersonen og meget nærværende, til andre tider er han kun bipersonen, som gemmer sig sky og genert i mine billeder. Klovnen er dog altid med i både den ene og den anden ende af penslerne.

Klovnen, den tragikomiske figur, fortæller mig hele tiden noget fundamentalt om os og vore relationer til hinanden. Vi er ikke altid lige heldige i vores fremfærd, så derfor er klovnen som figur og lighedspunkt nærværende - nødvendig. Både klovnen og vi andre bruger altid masker.

Hver dag er der situationer, hvor vi finder en maske, der passer - en grimasse der passer.

Over hele verden bruges masker. Uanset kultur er masken centralt placeret i livet: Til at skjule sig bagved, til at drive onde ånder væk, til at forskrække andre med og meget andet.  

  

Kunstudstillinger