Kunst

Skiftende udstillinger kan ses i Sognehusets åbningstider. Fernisering på udstillinger bekendtgøres i kalenderen.

Gytte Thykjær

Udstiller i marts, april og maj

Fernisering 31. marts kl. 11.30

I 1988 startede jeg på HF i formning, det var noget, der kom til at ændre mit liv. Jeg blev i efterårets løb så glad for at tegne og male akvarel, at jeg fortsatte med det i mange år.

I 1998 begyndte jeg at male akryl på lærred og papir, og det har jeg så fortrinsvis beskæftiget mig med siden.

I dag arbejder jeg meget bredt med akrylmaleri og -collage, og jeg laver også en del moderne broderi.

Mit maleri består af 3 forskellige grupperinger: Landskaber, blomster og collager.

Jeg er glad for at brodere og mødes hver 14. dag med nogle dejlige damer, der har den samme interesse, og så går snakken.

Til ferniseringen vil jeg medbringe lidt eksempler på mine broderier.

Hanne Søndergaard

Udstiller i maj, juni og juli

Fernisering 30. maj kl. 11.30

Jeg er uddannet væver og har som ung vævet og broderet tekstiler og især kirketekstiler.

Under min læretid blev jeg sendt på malerskole, for det syntes min læremester Ann Mari Kornerup, at jeg skulle, og det har jeg været så taknemmelig for siden.

I mange år har jeg malet arktiske motiver, og især har spor i naturen haft min interesse.

Jeg har flere af mine store friser hængende på hospitaler, men mere om det på min hjemmeside.

Jeg har længe drømt om at lave små ting med et andet motivvalg. Med ikonerne har jeg fået forbundet min interesse for kirkelig kunst og maleri.

Jeg arbejder på træ og med slagmetal, guld, sølv og kobber.

Kunstudstillinger