Kunst

Skiftende udstillinger kan ses i Sognehusets åbningstider. Fernisering på udstillinger bekendtgøres i kalenderen.

Hanne Søndergaard

Udstiller i maj, juni og juli

Fernisering 30. maj kl. 11.30

Jeg er uddannet væver og har som ung vævet og broderet tekstiler og især kirketekstiler.

Under min læretid blev jeg sendt på malerskole, for det syntes min læremester Ann Mari Kornerup, at jeg skulle, og det har jeg været så taknemmelig for siden.

I mange år har jeg malet arktiske motiver, og især har spor i naturen haft min interesse.

Jeg har flere af mine store friser hængende på hospitaler, men mere om det på min hjemmeside.

Jeg har længe drømt om at lave små ting med et andet motivvalg. Med ikonerne har jeg fået forbundet min interesse for kirkelig kunst og maleri.

Jeg arbejder på træ og med slagmetal, guld, sølv og kobber.

Tove Voss

Fernisering 8. september kl. 11.15

Lærer og billedkunstner. Er esoterisk kristen, kender til reinkarnation og karma. Har undervist i Billedkunst i en årrække. Jeg lærer altid mine elever, at de GERNE må abe efter, og stjæle alt det de kan fra andre og alle mulige steder fra.

Farver har siden jeg var barn betaget mig, og mange gange begynder jeg et maleri ved at forelske mig i nogle farvesammenstillinger, og også ved at ville vise nogle symboler eller figurer, som betager mig. Elsker symboler, hvilket mine billeder også viser.

Jeg kan godt lide at gå dybere ind i tingene, og mine malerier må gerne give eftertanke og håb og røre ved mennesker. På alle måder.

Arbejder for tiden med akrylfarver, og har også tegnet en del og malet akvarel. Er god til portrætter, som jeg synes skal ligne næsten mere end virkeligheden. Elsker at få sjælen frem i malerier.

Inspirationen finder jeg forskellige steder, som sagt i farvesammensætninger, i et billede i et blad eller bog, i religiøs kunst, i billeder af nødlidte, i nuet, i drømme, i tanke- og følelsesverdenen.  Se mere på www.tovevoss.dk

Kunstudstillinger