Erritsø Kirkes kor

Kirkekoret medvirker ved gudstjenester, bryllup og lørdagsdåb.
Vi arbejder med både traditionelle og mere rytmiske korsatser, synger motet til nogle af højtidens gudstjenester og deltager i musikgudstjenester, f.eks. ”de 9 læsninger”.

Koret består af 15-20 sangere i alderen 10-16 år. Koret har ikke optagelsesprøve, nye sangere er altid velkomne. Kontakt organist Birgitte Krogsgaard Madsen.

Vores ugentlige øvedag er torsdag kl. 15.15-16.30. Kirkekoret har kortrøjer, som lånes af kirken. Man lader trøjerne blive i kirken og låner dem ikke med hjem.
Der laves en korplan, så man ved, hvornår man skal komme. Vi begynder med en korweekend midt i august, korprøverne slutter omkring 1. juli. Iøvrigt følges skolernes ferieplan.
Arbejdet er lønnet.

Erritsø Kirkes Spirekor

Koret er for børn i 2.– 4. klasse, der kan lide at synge sammen med andre. Der er allerede ca. 10  medlemmer i koret, men der er altid plads til flere glade sangere.

I koret synger man alle mulige salmer og sange, vi danser, læser noder og rytmer, og lærer hvordan man synger rigtigt. Vi skal være med ved for­skellige gudstjenester mest spagetti- og børnegudstjenester.

Vi mødes i Sognehuset hver torsdag kl. 14.15-15.00 i perioden januar - 1. juni.
Har du lyst til at være med, så mød bare op!

Erritsø Kirkes Lillekor

Koret er for øvede sangere i alderen 16 - 30 år.

Koret medvirker til musikgudstjenester efter aftale. Repertoiret er blandet klassisk og rytmisk for lige stemmer.

Derudover forventes sangerne at medvirke ved gudstjenester, bryllup og lørdagsdåb sammen med Kirkekoret.

Der er korprøve hver tirsdag kl. 19 .00 - 20.30.

Arbejdet er lønnet.

Korene ledes af organisten