Erritsø Kirkes Ungdomskor

Kirkekoret medvirker ved gudstjenester, højmesser og bryllupper.
Vi arbejder med både traditionelle og mere rytmiske korsatser, synger motet til nogle af højtidens gudstjenester og deltager i musikgudstjenester, f.eks. ”de 9 læsninger”.

Koret består af 15-20 sangere i alderen 10-20 år. Koret har ikke optagelsesprøve, nye sangere er altid velkomne. Kontakt organist Birgitte Krogsgaard Madsen.

Vores ugentlige øvedag er torsdag kl. 15.00-16.30. Kirkekoret har kortrøjer, som lånes af kirken. Man lader trøjerne blive i kirken og låner dem ikke med hjem.
Der laves en korplan, så man ved, hvornår man skal komme. Vi begynder med en korweekend midt i august, korprøverne slutter omkring 1. juli. Iøvrigt følges skolernes frieplan.
Arbejdet er lønnet.

Korkalender (ungdomskor)

Erritsø Kirkes børnekor

Koret er for børn i 2.– 4. klasse, der kan lide at synge sammen med andre. Der er allerede ca. 10  medlemmer i koret, men der er altid plads til flere glade sangere.

I koret synger man alle mulige salmer og sange, vi danser, læser noder og rytmer, og lærer hvordan man synger rigtigt. Vi skal være med ved for­skellige gudstjenester mest spagetti- og børnegudstjenester.

Vi mødes i Sognehuset hver torsdag kl. 14.15-15.00 i perioden januar - 1. juni.
Har du lyst til at være med, så mød bare op!

Korene ledes af organisten

Birgitte Krogsgaard Madsen