Læsekreds

Bøgerne kan hentes på kirkekontoret en måneds tid, før vi mødes. Nye deltagere er velkomne. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Inger Marie Larsen tlf. 2872 1699.

Onsdag 18. september

Hans Kirk: ”Daglejerne”

I en flerstemming mosaik giver Hans Kirk et skarpt indblik i livets mange kontraster og tegner et billede af, hvordan man som menneske selv må tage ansvar, hvis man vil ændre verden.

Onsdag 16. oktober

Hans Kirk: ”Fiskerne”

”Fiskerne” er Hans Kirks debutroman fra 1928 og kan betragtes som en kollektivroman, idet bogen ikke har egentlige hovedpersoner, men fortæller om en hel gruppe og dens integration i et samfund under stærk udvikling.

Romanen skildrer en flok troende vesterhavsfiskere, der i søgen efter bedre kår udvandrer med deres familier til en egn omkring Limfjorden for at hellige sig missionen og fjordfiskeriet. Det bliver dog snart klart for dem, at de går fra asken til ilden, da drifterne og ugudeligheden er fremherskende på det nye sted.

Ingen begivenheder fundet.

Andre aktiviteter

23jan kl. 19:30

Sogneaften v. Lisbeth Filtenborg

Lisbeth Filtenborg holder foredraget: Den der ikke lever nu gør det aldrig, hvad gør …

23jan kl. 19:30
19feb kl. 14:30

Eftermiddagsmøde v. Vibeke Nasri

Vibeke Nasri holder foredraget: 40 dages krydstogt.

19feb kl. 14:30
18mar kl. 14:30

Eftermiddagsmøde v. Hanne Vennevold

Hanne Vennevold kommer og fortæller om kunst.

18mar kl. 14:30
Viser 19 til 21 af 21