Minikonfirmanderundervisning

Erritsø kirke tilbyder minikonfirmandundervisning for 3. klasse fra Erritsø Fællesskole afdeling Krogsager, det udbydes 1. gang om året enten i foråret eller i efteråret.

Til minikonfirmandundervisning starter vi med en forfriskning og en leg, derefter skal vi høre om dagens tema som f.eks. kan være: Hvad vil det sige at være minikonfirmand? Skabelsen, dåb, bøn og fadervor og meget mere.

Herefter arbejdes der med temaet igennem aktiviteter, leg og dialog. Til sidst afslutter vi med fadervor og sang.

Det er gratis at deltage, og dit barn behøver hverken at være døbt eller ønske at blive konfirmeret for at være med.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Maria Mørk på mobil: 2199 9040 eller via mail: kkm@erritsoe-kirke.dk

Del dette: