Aktuel Corona-situation:

Opdateret 13.januar 2021

På baggrund af skærpede retningslinjer og biskoppens udmelding gælder flg. indtil videre:

Alle gudstjenester og kirkelige handlinger afkortes til en varighed af 30 min. og gennemføres uden fællessang.

Søndage kl.10:00 holdes gudstjeneste med prædiken. Gudstjenesten optages på video som lægges på hjemmesiden efter kl.12 (ca.)

Onsdage kl.17:00 holdes gudstjeneste med bøn og nadver. Holdes på skift: ulige uger i Lyng kirke - lige uger i Erritsø kirke.

Alle andre aktiviteter frem til 7. februar 2021 aflyses eller udsættes.

Kirken er åben dagligt 8-16 og man er velkommen til at benytte den til reflektion og evt. lystændig - max. 5 personer samtidig.

Vi henviser til vore Videogudstjenester som alternativt tilbud.

På kirkegården fortsætter medarbejderne arbejdet med pasning af gravsteder mm.  Kirkegårdskontoret er lukket for adgang udefra, møder og samtaler gennemføres så vidt mulig udendørs.

Øvrige medarbejdere arbejder så vidt muligt hjemmefra. Kun nødvendigt arbejde udføres i kirke og sognehus.

Sognehuset er generelt lukket, hvis man har ærinde dertil bedes dette aftalt telefonisk forud (brug kirkens hovednummer 75943885

Generelt medvirker vi til at forebygge smittespredning:

• følg vore medarbejderes anvisninger, hold afstand, brug maske og overhold hygiejnereglerne.
  • i kirken benyttes kun hver tredje bænkrække.
  • undlad at deltage, hvis du har symptomer på smitte eller indenfor den seneste uge har været sammen med en person, som er konstateret positiv.
  • giv os besked, hvis du efter deltagelse indenfor en uge konstateres positiv, så vi kan give besked til andre deltagere i samme arrangement.
  • opgiv gerne dato, bænkrække og telefonnummer/e-mail, så vi kan hjælpe med evt. smitteopsporing.

Gå trygt i kirke

– gå i kirke og bliv tryg

Efter forårets stramme corona tid kan vi konstatere, at ikke så mange kommer i kirke som før.

Ved Erritsø kirke tager vi alle de forholdsregler, som vi kan og skal. Vi sidder kun på hver anden bænk (for at vi kan synge som normalt), og med 1 meter mellem hver familie på bænken.

Nadver gennemføres som kontinuerlig altergang, hvor vi går op med 1 meters afstand mellem familier, tager engangsbægre og knæler ved markerede blå krydser ved alterskranken. Præst og kordegn uddeler med engangshansker.

I en usikker tid mener vi at det er endnu vigtigere at blive bekræftet i, at vi stadig kan tro og at vi går en god fremtid i møde.

Vi ses igen i kirken!